Medan regnet faller

Medan regnet faller - Susan Mallery | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Susan Mallery
DIMENSIONERA
3,20 MB
FILNAMN
Medan regnet faller.pdf
ISBN
1757174512995

BESKRIVNING

Galleristen Natalie Kaleta skulle göra vad som helst för sina konstnärer inklusive att riskera både liv och lem. När den tillbakadragna skulptören Ronan Mitchell inte hörts av på ett par dagar trotsar Natalie ovädret för att åka till hans hus i bergen. Väl där hindrar regnmassorna henne från att ta sig hem igen. Nu är hon strandad med mannen hon är hemligt förälskad i  och som förmodligen bara ser henne som ett störningsmoment. Ronan är nöjd med sitt lugna liv, långt från hemstaden Happily Inc och den mörka hemlighet som raserade allt. Men hans hjärta vägrar läka och han tänker inte ge efter för de känslor som den ständigt leende Natalie väcker inom honom. Livet är ingen saga, men det händer att drömmar blir verklighet. Så varför inte den här? Kanske just ikväll? 

Efter flera dagar med hårda vindar har vinden mojnat. Istället faller ett stilla regn vilket naturen tackar för.

Bevaka Medan regnet faller så får du ett mejl när boken går att köpa igen. När jag börjar på detta inlägg är det eftermiddag fredagen den 12 juli 2019. Efter flera dagar med hårda vindar har vinden mojnat.

RELATERADE BÖKOR