Djävulens kyss

Djävulens kyss - Barbara Cartland | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Barbara Cartland
DIMENSIONERA
12,21 MB
FILNAMN
Djävulens kyss.pdf
ISBN
3856668633317

BESKRIVNING

Skye Standish är ung, vacker och rik.Hennes äventyrslystnad driver henne att resa till den sydamerikanska staten Mariposa, trots att hennes kusin, diplomaten Jimmy Donaldson, försöker hindra henne. När Skye beger sig in i landet upptäcker hon att det står på gränsen till en evolution. El Diablo, den fruktade gerillaledaren, korsar hennes väg och deras möte får högst oväntade följder?Om Barbara CartlandBarbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker. Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och bland exotiska zigenare. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.CDLjudbokUpplasare Elin Abelin5 skivor - Speltid: 5:48

Saatavilla e-kirjana. Skye Standish är ung, vacker och rik.

av Barbara Cartland Skye Standish är ung, vacker och rik. Hennes äventyrslystnad ... Enhetsfrakt 49:- inom Sverige, maila för utrikes fraktkostnad.

RELATERADE BÖKOR