Äppelblom

Äppelblom - Nora Roberts | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nora Roberts
DIMENSIONERA
9,21 MB
FILNAMN
Äppelblom.pdf
ISBN
5170397020888

BESKRIVNING

Äppelodlaren Chase Elliot är lika snygg som framgångsrik, men står trots det med båda fötterna på jorden. Från första mötet med Eden, den nya ridläraren på sommarlägret intill äppelodlingen, vet Chase att han vill ha henne. Men han märker snart att det krävs övertalning och förförelse för att få Eden att öppna sig. Efter sin fars död, och upptäckten att han var så gott som ruinerad, har Eden investerat sitt lilla arv i ett ridläger för flickor. Eftersom hon blivit lämnad av sin fästman tar hon chansen att komma bort från allt och börja om. Men hon upptäcker snart att uppgiften att hålla koll på ett gäng tolvåringar inte blir den största utmaningen i hennes nya liv ...

Prenumerera Köp − + Köp & prenumerera. För automatisk ... I södra delen av Kivik, där äppelodlingarna möter Hanöbukten med sina kritvita stränder, ligger Kiviks Musteri.

När tunga moln har landat 10. Setet senorita 11.

RELATERADE BÖKOR