Vacker främling ; Det vackraste är du ; Äktenskapsmäklerskan

Vacker främling ; Det vackraste är du ; Äktenskapsmäklerskan - Maggie Cox, Kate Hewitt, Maisey Yates | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maggie Cox, Kate Hewitt, Maisey Yates
DIMENSIONERA
3,19 MB
FILNAMN
Vacker främling ; Det vackraste är du ; Äktenskapsmäklerskan.pdf
ISBN
5501075863586

BESKRIVNING

Vacker främling Karen Ford flyr sitt förflutna och hyr en liten stuga på Irland. Hon har inga planer på att inleda ett förhållande, speciellt inte med främlingen hon en dag möter i skogen. Men Karen kommer inte undan Gray O'Connell den tillbakadragne affärsmannen visar sig vara hennes hyresvärd! Och han kommer med ett mycket personligt förslag ...Det vackraste är du Grace Turner undviker allt som kallas kärlek och satsar istället på karriären. En dag får hon ett annorlunda uppdrag: hon ska värdera en unik konstsamling på en ö i Medelhavet. Uppgiften blir svårare än hon trott för konstsamlarens heta blick väcker en gnista till liv. Men om hon faller för Khalis Tannous riskerar hon att förlora det hon värderar högst i livet.Äktenskapsmäklerskan Jessica Carter är den bästa äktenskapsmäklerskan på marknaden och hon ska hitta en fru åt Stavros Drakos, blivande kung av Kyonos. Drakos ser äktenskapet som en affärsuppgörelse det enda som betyder något är plikten till tronen. Av alla kandidater som Jessica presenterar finns det bara en kvinna han inte kan glömma. Och det är äktenskapsmäklerskan själv ...

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Pris: 30 kr.

Apokalypsen ... Konsten att älska För att bearbeta sorgen efter att hennes syster omkommit i en olycka reser konstnären Gennie Grandeau till New England. I det vackra landskapet hoppas hon att hennes själ ska få en chans att läka.

RELATERADE BÖKOR