Knockout i kärlek ; Alice för alltid

Knockout i kärlek ; Alice för alltid - Melanie Milburne, Bella Frances | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Melanie Milburne, Bella Frances
DIMENSIONERA
6,50 MB
FILNAMN
Knockout i kärlek ; Alice för alltid.pdf
ISBN
7534304149856

BESKRIVNING

Knockout i kärlekTio år har gått sedan tonårsförälskelsen och nu ses de oväntat igen. En oskyldig kyss leder till ett starkt begär. Stacey som trodde hon var kär i sin pojkvän! Och miljardären Marco Borsatto trodde i sin tur att han kommit över Stacey. Hur i hela friden ska hon kunna se sin pojkvän i ögonen nu, och hur ska Marco kunna genomföra sitt livs affär, när de inte kan slita sig från varandra? Alice för alltidFör att Cristiano inte ska förlora både sitt barndomshem och aktieposterna i familjeföretaget måste han gifta sig. Och inte med vem som helst, utan med Alice Piper, kvinnan som mer eller mindre övergav honom vid altaret sju år tidigare. Cristiano ser ingen annan utväg än att kontakta Alice och fria till henne för andra gången. Men nu är det fråga om en affärsförbindelse och inte om kärlek. Det är åtminstone vad han tror ... 

Alice för alltid / Melanie Milburne ; översättning Linn Derrick. Hedberg, Viktoria, 1984- (översättare) Derrick, Linn, 1987- (översättare) Verk som ingår i eller hör samman med denna titel.

Dina ord om Alice berör mig så mycket. Jag tror att Alice finns överallt.

RELATERADE BÖKOR