Lustfyllda kyssar/Glödande hämnd

Lustfyllda kyssar/Glödande hämnd - Sara Craven, Angela Bissell | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sara Craven, Angela Bissell
DIMENSIONERA
3,62 MB
FILNAMN
Lustfyllda kyssar/Glödande hämnd.pdf
ISBN
7309718126558

BESKRIVNING

Lustfyllda kyssarDe kysstes i ett lusthus för sju år sedan. Sedan dess har han drömt om henne, längtat efter henne. Nu möts de igen och Zac Belisandro har en plan - ingenting ska hindra honom från att få den kvinna som uppfyllt hans tankar under så lång tid. Dana Grantham är besatt av tanken att få äga godset Mannion och det tänker Zac utnyttja. Men hur ska han kunna öppna hennes hjärta? Detta verkar bli hans största utmaning någonsin.Glödande hämndLyckan ler mot Leo Vincenti. Inte bara har han utsetts till en av världens mest framgångsrika affärsmän, han har också börjat verkställa hämnden mot Douglas Shaw, mannen som ruinerade honom för sju år sedan. Som extra bonus ställer sig Shaws vackra men svekfulla dotter Helena i skottlinjen. För sent inser Leo att han grundligt har underskattat attraktionen till henne. Frågan är vem av dem det är som slutligen tvingas ner på knä ...

*Spelar charmig dyft-dyft ljud & över 15 minuter av lugnande musik *Mjuk, gosig och lugnande med en lugnande, glödande magen *... 2. Kyssar är ett sätt att välja partner.

DAGENSINTEGRATION.SE. Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. - Vi kallar det en lustfylld digital bok för lärande.; Två lektionstimmar varar uppsättningen som spelas med lustfylld energi och sympatisk charm tätt inpå publiken.; Artikeln får Emmas väg mot miljonerna att se ut som en lustfylld dans i Schutermanskor.

RELATERADE BÖKOR