Mot slutet

Mot slutet - Carolyn Forché | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carolyn Forché
DIMENSIONERA
6,35 MB
FILNAMN
Mot slutet.pdf
ISBN
4760364162580

BESKRIVNING

Carolyn Forché (f. 1950) har kallats den stora amerikanska samvetsrösten och har i över fyra decennier varit en av de mest tongivande och inflytelserika diktarna inom den amerikanska poesin. Med sin diktning har Forché bevittnat och dokumenterat bland annat konflikterna i El Salvador vilket har kommit att ge namn åt den så kallade vittnespoesin för vilken hon har varit stilbildande. En poesi hon menar syftar till att återta det sociala från det politiska och i och med det försvara det individuella mot påtvingande former. Forchés förmåga att väva samman det politiska och personliga har hyllats av bland andra Joyce Carol Oates, som jämställt henne med Pablo Neruda. Mot slutet är ett större urval av Forchés författarskap gjort av författaren själv tillsammans med översättaren Lars Gustaf Andersson som också författat ett efterord till samlingen.

OKTOBER. Hade icke kapitlet om den tyska härens hjältemod redan för länge sedan varit nedskrivet i det stora krigets bok, så skulle detta i den sista fruktansvärda kampen hava skett med våra söners blod, i evigt outplånlig skrift. Mot slutet av projektet När projektet går mot sitt slut behöver du bestämma vad som skall hända med din data framöver och på vilket sätt.

Fallet tilltog mot slutet av månaden, vilket håller tillbaka nedgången, men kan därmed slå ännu hårdare i april. Säsongsmässigt är också fallet mycket hårt, då mars normalt är bland årets 4-5 mest positiva månader för lägenhetspriserna.

RELATERADE BÖKOR