Himmel i hav

Himmel i hav - Lotta Olsson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lotta Olsson
DIMENSIONERA
11,93 MB
FILNAMN
Himmel i hav.pdf
ISBN
1945852870313

BESKRIVNING

Möttes de redan i barndomen? Under en annan himmel, vid havet och rapsfälten, bokskogen, hästarna. Nu följs de åt igen, ner i underjorden. Där finns minnet efter det som är förglömt, röster som ropar efter det liv som gått förlorat, ekon som talar om sorgen, kärleken och tystnaden. När ett barn föds ovan jord föds också en mamma, och ingenting blir någonsin som det var.Himmel i hav är en dialog om uppväxten, moderskapet och poesin, där Lotta Olsson genom diktjaget återvänder till spegelbilden Persefone, flickan som blir bortrövad av dödsguden Hades.Det fanns en tid. Men nu är den förgången.Det fanns en tid när jag fick vara du.Nu vänder du dig bort. Nu tystnar sången.Nu är det bara jag och bara nu.Nu är det slut. Nu upphör våra lekar,och skuggan som jag lånat slits itu.

Köp boken Himmel i hav av Lotta Olsson (ISBN 9789100127763) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

Se vår kollektion här på hemsidan eller besök någon av våra ca 200 återförsäljare som finns runt om i landet. Välkomna! Lotta Olsson är fena på bunden vers.Hon har övat flitigt i tidigare böcker samt som dagsversskrivare.

RELATERADE BÖKOR