Inget är alltid för sent

Inget är alltid för sent - Magnus William-Olsson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Magnus William-Olsson
DIMENSIONERA
8,52 MB
FILNAMN
Inget är alltid för sent.pdf
ISBN
1274499297072

BESKRIVNING

Dikterna i Magnus William-Olssons nya samling "Inget är alltid för sent" handlar om vår tid, om politik, sanning och frihet i de sociala mediernas, övervakningens och raseriets era. Men också om begär, åtrå och åldrande, om att leva med de redan döda och de ännu ofödda. Sapfos grekiska och Alejandra Pizarniks spanska och Beyoncés engelska är bara några av de språk som klingar strax under dikternas yta.

Sapfos grekiska och Aleja... Det finns otaliga förklaringar till varför vi kommer försent. Men oavsett orsak så är det inte bra att vara ständigt försenad.

Skolan är en plats för lärande. Vi kommer alltid stå på föräldrarnas och elevernas sida i kampen mot den stelbenta byråkrati som nu växer i omfattning. Det är bara det att Gibsons bevingade ord liksom ställer sig i vägen för en och kräver att upprepas när man ska skriva om vad Mouna Esmaeilzadeh redan hunnit med.

RELATERADE BÖKOR