En dikt om Dan : 100 dikter om kärlek

En dikt om Dan : 100 dikter om kärlek - Annika Koldenius | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annika Koldenius
DIMENSIONERA
4,71 MB
FILNAMN
En dikt om Dan : 100 dikter om kärlek.pdf
ISBN
9586123266819

BESKRIVNING

Ur förordet:"Kärleken kan komma när man minst anar det. När man sitter på ett tåg på väg till Stockholm och har bokat tyst avdelning för att få vara ifred till exempel.""en dikt om dan - 100 dikter om kärlek" är dikter om kärleken mellan två människor som fann varandra mitt i livet. Det är en berättelse om förälskelse, om lyckan i vardagens möten, om att se det vackra i den andre, om intimitet och omtanke. Om de små ögonblicken. Om tacksamheten. Och om den längtan som uppstår i varannanveckaslivet. "en dikt om dan - 100 dikter om kärlek" började med att Annika Koldenius skrev några kärleksdikter i ett litet akvarellblock för att ge som kärleksgåva till Dan på ettårsdagen av deras första möte. Efter det skrev hon några till. Till slut blev det 100 dikter, som alla publicerades på en blogg 1 mars - 8 juni 2017. En dikt om dagen i 100 dagar. Dikterna har älskats av många läsare. Därför kommer nu dikterna också som bok.Ur dikt nr 8. "Den första promenaden":"Jag lutade mitt huvud mot din axel. Du lade din arm om mitt liv."Om "en dikt om dan - 100 dikter om kärlek":"Fantastiska dikter om att möta kärleken i mogen ålder, att våga satsa helt och fullt, att njuta av vardagliga ögonblick och möten."Kerstin Särneö, Tara

Vi var alltid beredda Annika Koldenius, (Weyler förlag, 2014) En självbiografisk berättelse om sorg, kärlek och föräldraskap och hur det är att leva med ett livshotande ... En kärleksvisa är en dikt av Gustaf Fröding.Den ingår i diktsamlingen Gralstänk som publicerades år 1898. Dikten består av två strofer där varje strof består av fyra rader.

Det är en berättelse om förälskelse, om lyckan i vardagens möten, om att se det vackra i den andre, om intimitet och omtanke. Om de små ögonblicken.

RELATERADE BÖKOR