Porträtt från en värmländsk by

Porträtt från en värmländsk by - Christina Lövestam | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christina Lövestam
DIMENSIONERA
5,54 MB
FILNAMN
Porträtt från en värmländsk by.pdf
ISBN
8217979036160

BESKRIVNING

I Sätergården går Christina Lövestam tillbaka till sin barndoms hembygd och tecknar ett kärleksfullt minnesporträtt av Värmland och den värmländska identiteten.Det är 60-tal i en liten by i Värmland. Här lever människor sida vid sida, alla med olika livsöden, önskningar och drömmar. Här finns Multgubben som läser allas vykort, Klara som kärnar sitt eget smör och handelsmannen som köper byns första tv. Men här finns också det värmländska landskapet med sjön Fryken och de blåaste bergen i världen, som likt ett eget väsen omger dessa människor och formar deras gemensamma tillvaro.Christina Lövestam är poet och författare och växte själv upp i Sätergården. Hon bor idag i Alingsås där hon varit verksam som präst och psykoterapeut.

Här lever människor sida vid sida, alla med olika livsöden, önskningar och drömmar. Här finns Multgubben som läser allas Från foto till färdigt porträtt.

Föreningen utger medlemsblad, utarbetar värmlandsbibliografi, driver bokhandel och förlagsverksamhet. Kategori:Värmländska författare. Hoppa till navigering Hoppa till sök.

RELATERADE BÖKOR