Att vara med:- en samling dikter, berättelser och monologer

Att vara med:- en samling dikter, berättelser och monologer - Erica Törnqvist | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Erica Törnqvist
DIMENSIONERA
7,61 MB
FILNAMN
Att vara med:- en samling dikter, berättelser och monologer.pdf
ISBN
3397947573656

BESKRIVNING

Vad är en droppe i havet,att den bidrar till mängden?Vad är ett stort hav,att det består av oräkneliga droppar?/.../(Ur dikten Att vara med)"Det är inte många som når ut till alla genom sitt skrivande. Ändå finns vi som försöker."(Att vara med, del ur beskrivningen av upplagan från augusti 2015)Något litet blygt och kanske nervöst inför den allra första utgivna titeln, formade jag ovanstående ord, som någon slags ursäkt för att ha skrivit boken. Vad Du nu håller i Din hand är den nya upplagan av "Att vara med: en samling dikter, berättelser och monologer". För läsaren som gärna ser till bokens innehåll i första hand är det egentligen ingenting som är förändrat, innehållet är detsamma som i första upplagan. Men öppnar man boken för att börja läsa kan man, trots allt, känna av en viss strukturell förändring. I denna upplaga är texterna mer välsorterade, inledningsvis med monologerna i tur och ordning, dikterna i mitten och följaktligen novellerna på de sista sidorna i boken. För att ge ännu en ursäkt för bokens tillblivelse, lägger jag nu fram det faktum att titeln i läsande stund fyller ett år. Vad skulle då passa bättre än att slipa på den och göra den som ny?! Fortfarande, naturligtvis, med full medvetenhet om svårigheten att nå ut till precis alla med en simpel textsamling, ger jag ut den andra officiella upplagan av "Att vara med: en samling dikter, berättelser och monologer".

Det var som att hon skrev fram en övergång mellan liv och död, med rastplatser och ... Teater Halland är en av 19 teatrar som deltar i Dramatens nya projekt med filmade och digitalt visade monologer - "Osäkerhetens tid". Teater Hallands bidrag skrivs och regisseras av den konstnärliga ledaren Anna Sjövall.

Foto: Jessica Gow/TT Dramaten har startat ... En av våra allra största poeter är borta. Hon hade en magisk språkkänsla, skriver DN:s Åsa Beckman.

RELATERADE BÖKOR