Känn vingarna slå

Känn vingarna slå - Gia Liljälv | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gia Liljälv
DIMENSIONERA
6,43 MB
FILNAMN
Känn vingarna slå.pdf
ISBN
4733948470105

BESKRIVNING

Mitt namn är Gia Liljälv är född 1988 och detta är min debut.En bok med mycket allvar, sorg men även glädje och kärlek. I denna diktsamling får du ta del av dikter om livet, döden och kärleken. Till varje dikt finns en bild som hör till och ska förstärka diktens budskap. Vardagen är inte alltid vad den en gång varit, livet är inte alltid en dans på rosor och som psykist sjuk vill jag belysa det. Jag vill ge dig som läsare en inblick i hur det kan vara att romantisera döden och allt som hör till, men även visa att det finns ett ljus i mörkret och att man faktiskt kan ta sig upp. Ge mig ett par vingar som funkar ett par man kan flyga med långt, långt bort dit där ingen smärta finns Jag vill få känna mig hel känna mig älskad med ett par vingar som funkar...

Fyll i ett lösenord och klicka på Skapa konto nedan. Välj lista.

Bild: Daniel Molund Två månader återstår innan Skövdes föreningsliv ska uppmärksammas i Arena Skövde den 25 januari. Bitarna inför idrottsgalan som blir den 15:e i ordningen börjar falla på plats och mycket blir sig likt. Kungsörnen slår ofta 6-7 tunga vingslag, följt av glidflykt i någon sekund.

RELATERADE BÖKOR