Vandringssånger

Vandringssånger - Eva Basch-Kåhre | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Eva Basch-Kåhre
DIMENSIONERA
3,75 MB
FILNAMN
Vandringssånger.pdf
ISBN
4085710625591

BESKRIVNING

Tidigt blev jag naturvetenskapligt intresserad. Det första ämne jag på allvar studerade var kemi. Sedan blev jag läkare och slutligen psykoanalytiker. Under hela denna tid var jag övertygad ateist. När jag senare, mycket senare, kom till tro fördes jag i mina meditationer in i en allt djupare insikt om Gud och min relation med Gud. Det ledde till att jag så småningom också kunde bli andlig vägledare. De här dikterna kom till under en period av tio år. De avspeglar min andliga utveckling; utan förskönande och utan fromma fraser. Min förhoppning är att de kan vara till hjälp för andra som vandrar den vägen.

Rykten om skåpbilskidnappning har sina rötter ... De går ut på en bro i natten för att se vad som händer i det närliggande kärnkraftverket. Föga anar de att det vackra skådespelet när kraftverket brinner inn... Hotfulla kedjebrev via sociala medier där spöken hotar att döda den som inte skickar meddelandet vidare har den senaste tiden dykt upp hos flera barn runt om i landet.

Det uppskattas. Kanske kan vi få en mindre Klintbergsbank här.

RELATERADE BÖKOR