Skalv

Skalv - Jonna Fries | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jonna Fries
DIMENSIONERA
5,37 MB
FILNAMN
Skalv.pdf
ISBN
5137974707621

BESKRIVNING

I "Skalv" drabbar ljus och mörker samman. Med ett förtätat bildspråk genomkorsar boken en kris, kämpar mot det stillestånd som följer på chock och förtvivlan och söker fotfäste i naturens växlingar. Dikterna rör sig också ut i världen och möter krig, konflikter och flyktingströmmar - både idag och historiskt. Jonna Fries är född 1981 och bosatt i Småland. Hon debuterade 2013 med diktsamlingen "Omgångar" och är verksam som litteraturkritiker i en rad olika tidningar. "Skalv" är hennes andra bok.

En av LKAB:s gruvor i Kiruna har utrymts efter ett jordskalv tidigt på måndagsmorgonen. Den seismiska aktiviteten som kan uppstå efter gruvbrytning var av det kraftigare slaget, uppger LKAB. Klicka på länken för att se betydelser av "rös" på synonymer.se - online och gratis att använda. Det har skett fler skalv i gruvan i Malmberget i år jämfört med samma tid i fjol, enligt en sammanställning från LKAB som bryter järnmalm i gruvan.

Söndagens jordbävning orsakade stora materiella skador i Kroatiens huvudstad Zagreb. Bild: AP/TT . Skalv - Synonymer och betydelser till Skalv.

RELATERADE BÖKOR