Yrsel : instabil poesi

Yrsel : instabil poesi - Carl Axling | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carl Axling
DIMENSIONERA
5,30 MB
FILNAMN
Yrsel : instabil poesi.pdf
ISBN
4419474975855

BESKRIVNING

Instabil poesiYrsel är en personlig känsla. Den kan vara svår att beskriva. Den är ändå svårare att mäta. Vad är det som snurrar ? är det jag eller omvärlden? Kan jag bromsa rotationen med ankare, kättingar och stenblock? Jag ska kanske ändå bejaka rotationen och söka stabiliteten i gyroeffekten. Så följ med längs en vinglig promenad från roterande snurrighet till stabiliserande rotation. Den som är yr tar ut svängarna ? ibland ända ner i diket.www.dodeka.se

Vad är det som snurrar är det jag eller omvärlden? Kan jag bromsa rotationen med ankare, kättingar och stenblock? Jag ska kanske ändå bejaka rotationen och söka stabiliteten i gyroeffekten. Så följ med längs en v Clara har nyligen flyttat in hos kärleken Markus när hon börjar få mystiska svimningsanfall.

Yrsel har de flesta av oss upplevt. Man känner sig vinglig och instabil och upplever en svajande och ostadig känsla. Buy Yrsel : instabil poesi by Carl Axling (ISBN: 9789163336119) from Amazon's Book Store.

RELATERADE BÖKOR