DÄR JAG STÅR I DET STRÖMMANDE

DÄR JAG STÅR I DET STRÖMMANDE En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
6,98 MB
FILNAMN
DÄR JAG STÅR I DET STRÖMMANDE.pdf
ISBN
3096710824328

BESKRIVNING

I Henrik Janssons nya prosadiktsamling är en hög nyärvda trasmattor en av utgångspunkterna. Trådarna löper vidare i en sammansatt väv av liv och skrivande, där vardagens komplikationer och avvärjningssegrar, tvåsamhet och familjerelationer, politik och poetik bildar meningsmättade mönster som både utmanar och försonar.

Den nya prosadiktsamlingen går att se som en fortsättning på "Brev till min K." som utkom för fyra år sedan. I Henrik Janssons senaste bok, Där jag står i det strömmande, får vardagliga företeelser stå sida vid sida med reflektioner om existensen, varat, människolivet.Till exempel så här: tänker att idyllen bara existerar/ nån enda minut i taget/ och sen måste vinnas på nytt./När jag lagt grönsakerna på ångkokning/ går jag ännu en gång till pianot/ nynnar de textrader som handlar ... Henrik Jansson: Där jag står i det strömmande (2015) Pärmdesign: Metha Skog. ...

Hoppas vi ses på Strömma! Marina Evertsson Själv så fortsatte jag min båtresa vidare till Vaxholm, där jag övernattade i gästhamnen i Vaxholm. I Åkers kanal så såg jag något djur, vilket eventuellt kan ha varit en säl, men det kan också ha varit något annat sorts djur. Strömma Turism & Sjöfart har beslutat att stänga all sin verksamhet på de orter där man idag är igång samt skjuta upp säsongstarten på de orter där företaget ännu inte har öppnat för säsongen.

RELATERADE BÖKOR