Vad de andra visste

Vad de andra visste - Anna-Maria Ytterbom | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna-Maria Ytterbom
DIMENSIONERA
10,44 MB
FILNAMN
Vad de andra visste.pdf
ISBN
4841953807212

BESKRIVNING

Anna-Maria Ytterboms nya bok Vad de andra visste är den tredje och sista delen i den trilogi som inleddes med En film om Firman och Hannas vad (OEI editör 2006) och följdes av Hennes titellösa februari lägger vikt vid saker (OEI editör 2008). Den nya boken rör sig från montagets klipp och en redaktionell poetik till märkliga, hallucinatoriska berättelser och korta, täta dikter. I sin helhet formas Vad de andra visste till ett slags summering och bearbetning av Ytterbom-projektet. Tidigare tryckta texter (också publicerade under namnet Leif Holmstrand), receptionen av böckerna och nyskrivet material interfolieras i en variationsrik och intensiv poesi kring identitet, författarfunktion, skrivande och samtida diskurs kring litteratur. Det är en konsekvent avslutning på ett fascinerande poesiprojekt.

Självbilden formas också av hur man blir behandlad av andra människor. - Jag visste ju precis vad de var för några. Det är väldigt intressant och spännande att lära sig hur Elliott agerar.

Men å andra sidan har man ofta inte byggt upp några större förväntningar. Att inte veta vad man vill leder ofta till inre stress och oro, eftersom man känner sig vilsen och gör sina val utifrån vad man tror andra förväntar sig av en. Människor som känner sig vilsna upplever att tankarna snurrar och att de har svårt att sortera dessa tankar i huvudet. Man börjar tänka på vad man tycker är viktigt, vad man gillar och inte gillar, vad man står för, och så vidare.

RELATERADE BÖKOR