Purpurbit

Purpurbit - Ann Jäderlund | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ann Jäderlund
DIMENSIONERA
6,86 MB
FILNAMN
Purpurbit.pdf
ISBN
2325741657423

BESKRIVNING

? Jag ville pröva att komponera något med text och när jag funderade på vilken jag skulle använda, kom jag ihåg en recension av Ann Jäderlunds dikter. I den fanns textavsnitt citerade som gjorde ett starkt intryck på mig. Jag tog kontakt med Ann och hon tyckte det var en spännande ide´ så jag började arbeta. Köpte en bok och läste texterna noga, lät mig glida in i ett tillstånd. Väntade och kände efter. Gradvis växte det fram bilder, former, strukturer och så småningom började det konkreta komponerandet växa fram i form av noter. Här är nu det klingande slutresultatet och jag är extra glad åt att Ann Jäderlund själv läser sina texter. Det ger en extra dimension åt lyssnandet.?/Staffan Odenhall

TOSCA or The Fascist - REACTOR HALL Stockholm. Photo: Mats Bäcker .

Han säger att han hade önskat att någon hade sett ... Jag ville pröva att komponera något med text och när jag funderade på vilken jag skulle använda, kom jag ihåg en recension av Ann Jäderlunds dikter. I den fanns textavsnitt citerade som gjorde ett starkt intryck på mig.

RELATERADE BÖKOR