Fri från migrän - Handboken - Bra mat för alla och hur man håller blodsockret stabilt

Fri från migrän - Handboken - Bra mat för alla och hur man håller blodsockret stabilt - Kristina Ahlström | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kristina Ahlström
DIMENSIONERA
6,24 MB
FILNAMN
Fri från migrän - Handboken - Bra mat för alla och hur man håller blodsockret stabilt.pdf
ISBN
9033666658885

BESKRIVNING

Kristina Ahlström och hennes mor är sedan tjugofem år fria från migrän. Behandlingsmetoden som hjälpt dem har tagits fram av kemiprofessor Rodolfo Low. Metoden innebär att man äter och rör sig så att blodsockret är stabilt. I boken Fri från migrän berättar de om metoden. Sedan dess har flera migränpatienter blivit hjälpta på samma sätt.Författaren får ofta frågan hur man ska göra för att följa metoden. Det blev därför angeläget att skriva en handbok med fler praktiska tips och konkreta exempel. Boken innehåller viss information från första boken så du kan läsa handboken fristående från denna.Boken innehåller grundläggande information om näringslära, en testmeny, lästips, några recept och formulär till stöd i förändringsarbetet. Även nya forskningsstudier redovisas.Stabilt blodsocker är bra för alla; det stärker din hälsa, du orkar mer i vardagen och går ner i vikt om du önskar det.Boken vänder sig till dig som har migrän och andra som är intresserade av att hålla blodsockret stabilt.Kristina Ahlström är jurist och arbetar på sin fritid för att metoden som hjälpt henne ska utvärderas vetenskapligt.Röster från läsare som provat metoden:"Jag har fått ett nytt liv, det är ingen överdrift. Jag har inte migrän eller knappt huvudvärk längre." Theresa"Först sträckläste jag Fri från migrän under en eftermiddag och kväll. Dagen efter satte jag igång att prova metoden. – Sedan dess har min migrän minskat kraftigt." Maria"Jämfört med mitt tidigare liv känner jag mig mycket piggare och gladare. Orken och konditionen blir bättre i stället för sämre som när jag tidigare blev sängliggande på grund av migränanfall." Carina"Det finns inget svårt med detta. Det var betydligt svårare att vara så beroende av att alltid ha smärtstillande med sig om ett anfall skulle komma." SarahMIAB Förlag är en del av MI Migrän Info AB som bedriver informations- och opinionsbildande verksamhet om sjukdomen migrän och bra mat som hälsofrämjande åtgärd. Läs mer på www.migraninfo.se

Mer om metoden finns att läsa i en av författarnas böcker Fri från migrän - Orsak och botemedel till en av våra stora folksjukdomar (2014) och Fri från migrän - handboken - Bra mat för alla och hur man håller blodsockret stabilt (2016). Fri från migrän - Handboken - Bra mat för alla och hur man håller blodsockret stabilt av Kristina Ahlström . Fri från migrän: Orsak och botemedel vid en av våra stora folksjukdomar.

Metoden innebär att man äter och rör sig så att blodsockret är stabilt. I boken Fri från migrän berättar de om metoden.

RELATERADE BÖKOR