Det förflutnas ansikten : öga mot öga med forntiden

Det förflutnas ansikten : öga mot öga med forntiden - Kent Andersson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kent Andersson
DIMENSIONERA
6,7 MB
FILNAMN
Det förflutnas ansikten : öga mot öga med forntiden.pdf
ISBN
6198065521181

BESKRIVNING

Forntiden befolkades av människor som du och jag. Människor med sorger, bekymmer och glädjeämnen. Ändå gör avståndet i tid att vi ofta inte ser dessa personer som individer. Det vill Kent Andersson råda bot på. Genom ett urval av föremål från järnåldern kan vi förstå mer om den värld de levde i. Hur såg de ut? Vilka kläder och frisyrer var moderna? Hur såg de på sig själva? Bilderna visar oss också den kulturhistoriska utvecklingen under denna tid: hur nordborna influerades av kelter, romare och den islamiska världen. Det förflutnas ansikten ger oss kunskap om en period i vår historia som är både främmande och bekant. Och om människor som vi har betydligt mer gemensamt med än vad vi tror.

Atlantis 2020. Tallennettuna: Muut nimekkeet: Det förflutnas ansikten öga mot öga med forntiden av Kent Andersson, 1959- (Bok) 2020, Svenska, För vuxna Gamla spår & nya vägar arkeologi inför E4 för ... Allt om författaren Kent Andersson.

Boken handlar om hur man under järnåldern valt att avbilda människor och gudar, allt från de äldsta vi känner till från den äldre… Det förflutnas ansikte. Öga mot öga med forntiden Forntiden befolkades av människor som du och jag.

RELATERADE BÖKOR