Deprimerade och självmordsnära tonåringar : en praktisk vägledning i bemötande och behandling

Deprimerade och självmordsnära tonåringar : en praktisk vägledning i bemötande och behandling - David Brent, Kimberly Poling, Tina Goldstein | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
David Brent, Kimberly Poling, Tina Goldstein
DIMENSIONERA
8,29 MB
FILNAMN
Deprimerade och självmordsnära tonåringar : en praktisk vägledning i bemötande och behandling.pdf
ISBN
6042239917488

BESKRIVNING

Tonårsdepression är ett utbrett och allvarligt problem som innebär en oerhörd utmaning för all personal. Den här boken är lättillgänglig och bygger samtidigt på forskning i kombination med författarnas samlade vårderfarenhet från möten med tusentals deprimerade och självmordsnära tonåringar. Många och variationsrika fall­beskrivningar ger läsaren vägledning i att bygga upp en stark terapeutisk relation.Boken ger riktlinjer för behandlingsmetoder samt kliniska verktyg som kan förbättra utgången för ungdomar i riskzonen. Den är ovärderlig för de kliniska psykologer, kuratorer, psykoterapeuter, psykiatrer och sjuksköterskor som arbetar med dessa ungdomar och deras familjer.

... och bygger samtidigt på forskning i kombination med författarnas samlade vårderfarenhet från möten med tusentals deprimerade och självmordsnära tonåringar. Pris: 342 kr.

- 2013, 319 s. Tonårsdepression är ett allvarligt problem som innebär en oerhörd utmaning för all personal.

RELATERADE BÖKOR