Allt jag inte vet om djur

Allt jag inte vet om djur - Jenny Diski | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jenny Diski
DIMENSIONERA
11,21 MB
FILNAMN
Allt jag inte vet om djur.pdf
ISBN
8006609566472

BESKRIVNING

Vad är det Jenny Diski inte vet om djur? Det vet hon inte riktigt. En sak vet hon dock: vårt förhållande och vår attityd till djur är det värt att titta lite närmare på.I den här underhållande boken visar Jenny Diski med eftertryck varför.Med avstamp i sina egna gosedjur, djuren i sagovärlden, djur hon levt med och djur hon varit rädd för, tar hon med läsaren på en odyssé. Roligt, känsligt och intelligent. Underhållande läsning om vad det innebär att vara djur och människa.Jenny Diski är en välkänd litterär journalist och har med sina böcker om inre och yttre resor fått en trogen läsekrets.

Jenny Diski vet inte riktigt vad det är hon inte vet om djur, men hon vet att förhållandet mellan människa och djur är värt att titta närmare på, och det är precis vad hon gör. När jag gifte mig och skulle på smekmånad tog jag med mig hunden. Jag sa till portieren att jag ville ha ett rum för mig och min fru, och ett speciellt rum för sex.

En sak vet hon dock: vårt förhållande och vår attityd till djur är det värt att titta lite närmare på. I den här underhållande boken visar Jenny Diski med eftertryck varför. Allt jag inte vet om djur (Pocket, 2013) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu! Allt jag inte vet om djur (Inbunden, 2012) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu! Pris: 199 kr.

RELATERADE BÖKOR