Mitt hjärtas oro

Mitt hjärtas oro - Malou von Sivers | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Malou von Sivers
DIMENSIONERA
12,1 MB
FILNAMN
Mitt hjärtas oro.pdf
ISBN
2378009866523

BESKRIVNING

Axel och Sara möts i början av 1900-talet. Han en gift välbärgad gift man med ett mörkt förflutet och ett sår som han döljer. Hon är en ung litteraturstudent i Uppsala som svärmar för Hjalmar Söderberg och letar efter något som ger livet en djupare mening. Hon attraheras av hans mörker och sårbarhet. Han ser möjligheten att komma loss från ett kvävande äktenskap, och kanske också från sig själv.Deras kärlekshistoria utspelar sig i sekelskiftets Stockholm och Uppsala, idylliska villaområden och stenpalats gömmer bultande hjärtan och en oro som aldrig tycks stillna.Malou von Sivers första roman har sin utgångspunkt i hennes familjehistoria och sommarprat från 2016. Hon sitter vid sin fars dödsbädd och försöker förstå hur ett sår kan ärvas från generation till generation, ett arv som har format henne som människa.Kärleksromanen, Mitt hjärtas oro, är första delen i en trilogi, en berättelse med personligt avstamp som sträcker sig från förra seklets början fram till idag.

Jag hade en del fördomar innan jag läste den här boken. Jag tänkte att det var ytterligare en kändis som tror sig kunna skriva böcker, som ... Pris: 59 kr.

Artist/grupp: Sivers Malou von; Titel: Mitt Hjärtas Oro; Releasedatum: 2017-09-13; Artikelnummer: 685154. Mer av Sivers Malou von.

RELATERADE BÖKOR