Kommersiell hyresrätt

Kommersiell hyresrätt - Anders Victorin, Assur Badur, Jonny Flodin, Richard Hager | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anders Victorin, Assur Badur, Jonny Flodin, Richard Hager
DIMENSIONERA
5,34 MB
FILNAMN
Kommersiell hyresrätt.pdf
ISBN
7943942578338

BESKRIVNING

Kommersiell hyresrätt behandlar de viktigaste frågorna om lokalhyra. Boken vänder sig till hyresgäster och hyresvärdar samt till praktiserande jurister som har intresse av hyresfrågor. Den avser att vara praktisk också i den meningen att den ger en fyllig diskussion av besvärliga frågor, t.ex. reglerna om besittningsskydd och skadestånd i lokalhyresförhållanden. Vidare behandlas vissa speciella företeelser inom området, t.ex. fastighetsleasing och hyra samt lokaler som kreditobjekt.I denna fjärde upplaga har innehållet förts á jour till hösten 2016. Vissa frågor har under senare år fått ökad aktualitet och diskussionen har fördjupats i dessa. Här kan särskilt nämnas frågor om ersättning vid obefogad uppsägning och besittningsskyddet vid kombinerade avtal.Ur innehållet i övrigtIngående av hyresavtal – avtalsprojektStandardavtalSkälig hyra – marknadshyraÖverlåtelseÄndrad användningUthyrning i andra handFast och rörlig hyra, indexLägenhetens skickTvistelösningFöretag som bostadshyresgäst, blockuthyrning

256 s. Vid ett försök till beräkning av lokalhyresmarknadens storlek, upp skattades 1985 att lokalhyresintäkterna för hela landet uppgick till 20-30 miljarder kronor (jfr SOU 1987:47 s.

Innehållet i huvudavtalet (12B.2), indexklausulen, ... Målgrupp. Kursen vänder sig till dig som arbetar med eller kommer i kontakt med kommersiell hyresrätt i egenskap av exempelvis advokat, bolagsjurist, förbundsjurist, fastighetsägare, lokaluthyrare, ansvarig vid fastighetsbolag eller som i annan roll arbetar inom området. Kommersiell hyresrätt, Juristförlaget JF AB.

RELATERADE BÖKOR