Guide till det medeltida Rom

Guide till det medeltida Rom - Anna Blennow | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Blennow
DIMENSIONERA
10,24 MB
FILNAMN
Guide till det medeltida Rom.pdf
ISBN
4180276617475

BESKRIVNING

Se Rom med helt nya ögon i denna guide till den medeltida staden. I nio promenader, baserade på den äldsta kända guideboken till Rom från omkring år 800, får läsaren följa med på en mångbottnad tidsresa.Anna Blennow är docent i latin vid Göteborgs universitet och har forskat om guidebokens historia. Hon är även verksam som kulturskribent.

I nio promenader, baserade på den äldsta kända guideboken till Rom från omkring år 800, får läsaren följa med på ... ROM BYGGDES INTE PÅ EN DAG Den här listan ger några förslag till olika turupplägg. Det finns oändligt mycket mer att se.

Reportage, bilder och guider till populära stadsdelar och sevärdheter. Här finns inspirerande läsning om krogar, hotell, kultur, historia, shopping, parker, upplevelser, utflykter och mycket mer. Restauranger i Rom.

RELATERADE BÖKOR