Alltings mått

Alltings mått - Helena Granström | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Helena Granström
DIMENSIONERA
6,2 MB
FILNAMN
Alltings mått.pdf
ISBN
8009956773844

BESKRIVNING

Helena Granström debuterar med en svindlande poetisk essä om kroppsliga dimensioner av språket och språkliga dimensioner av kroppen. Alltings mått använder sig av pornografi, teknik, dödsdrift, stadsmiljö och kvantfysik för att undersöka hur det västerländska kulturarvet separererat individen från sin omvärld och människorna från varandra. En kritik utan utopiska anspråk, men med en kärna av längtan efter en vänskaplig annanhet.Författaren, född 1983, är kvantfysiker och matematiker, verksam vid Stockholms Universitet.

Om det (o)mänskliga, och visas i Herrehusets källare under perioden 29 juni-22 september 2019. Utställningen samlar fyra konstnärer, alla med stark anknytning till den svenska och den regionala konstscenen, som ställer frågor om kropp,... Alltings mått.

Kritiken är sakligt konstaterande hellre än indignerad och ofta riktad mot de egna leden. Humanister bör inte resignera till mörka kammare - de med billigast hyra - medan andra ägnar sig åt världen. Pris: 199 kr.

RELATERADE BÖKOR