Uttryck med nål och tråd : handbok i fritt broderi

Uttryck med nål och tråd : handbok i fritt broderi - Renée Rudebrant | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Renée Rudebrant
DIMENSIONERA
7,13 MB
FILNAMN
Uttryck med nål och tråd : handbok i fritt broderi.pdf
ISBN
5500811347031

BESKRIVNING

För mig är broderi vardagspoesi med nål och tråd; den taktila känslan att skapa med handen samtidigt som bilden sakta växer fram. Boken tog form när jag samlade ihop alla övningar som jag har gett mina studenter under åren. Det blev till en helhet i form av materialkunskap, stygn- och stygnvariationer, formgivning och montering. Min önskan är att boken ska fungera som inspiration och samtidigt ge kunskap om stygn, formgivning och material – alla faktorer som påverkar det färdiga resultatet. Jag vill också visa den variationsrikedom som finns inom fritt broderiJag hoppas att du som läsare och brodös ska bli inspirerad att pröva olika stygn och tekniker, forma dina egna alster och få erfarenhet av att uttrycka dig med nål och tråd.

Vid symaskinsbroderi använder man tyg och tråd samt symaskinens stoppfot och stoppsömsfunktion. Allt om författaren Renée Rudebrant. Populära böcker av Renée Rudebrant är Grafiska korsstygn = Graphic cross-stitches, Uttryck med nål och tråd : handbok i fritt broderi och Uttryck med nål och tråd - Handbok i fritt broderi. Jag är konsthantverkare och har mästarbrev i konstsömnadsyrket.

Jag f örhåller mig fritt till material och tekniker och vill hitta nya uttryck för broderier, sömmar och stygn. Jag bloggar om sådant jag gör själv - professionellt, som experiment eller för husbehov - men också om broderier, sömmar och stygn av andra. Uttryck med nål och tråd : handbok i fritt broderi, 2020, Renée Rudebrant, ISBN: 9789185089284 Säljs av bl.a.

RELATERADE BÖKOR