Sagoskogen : ett lustfyllt sätt att arbeta med svenska och matematik i skolår 1

Sagoskogen : ett lustfyllt sätt att arbeta med svenska och matematik i skolår 1 - Maria Lindholm, Jenny Lindvall | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maria Lindholm, Jenny Lindvall
DIMENSIONERA
4,65 MB
FILNAMN
Sagoskogen : ett lustfyllt sätt att arbeta med svenska och matematik i skolår 1.pdf
ISBN
2968272505208

BESKRIVNING

SagoskogenTa vara på fantasin i klassrummet! Den här boken ger handfasta verktyg för att göra arbetet med bokstäver och siffror ännu mer lustfyllt och spännande. Arbetet kretsar kring Sagoskogen - en fiktiv plats som gestaltas på en stor plansch i klassrummet. I skogen dyker olika figurer upp varje gång en ny bokstav introduceras. Boken beskriver hur klassen genom diktering skapar en fantasivärld tillsammans och hur deras gemensamma texter kan användas i lästräningen. Ett kapitel tar upp hur Sagoskogen kan användas i mateamtikundervisningen genom bland annat räknesagor.Boken är fristående från andra läromedel och vänder sig till pedagoger i förskoleklass och årskurs 1.

Skickas inom 7-10 vardagar. Köp Sagoskogen : ett lustfyllt sätt att arbeta med svenska och matematik i skolår 1 av Maria Lindholm, Jenny Lindvall på Bokus.com.

259 kr. Sagoskogen Ta vara på fantasin i klassrummet! ...

RELATERADE BÖKOR