Ju mindre du gör desto mer får du gjort : om livets paradoxer

Ju mindre du gör desto mer får du gjort : om livets paradoxer - Tommy Hellsten | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tommy Hellsten
DIMENSIONERA
4,81 MB
FILNAMN
Ju mindre du gör desto mer får du gjort : om livets paradoxer.pdf
ISBN
7674014105264

BESKRIVNING

I boken Ju mindre du gör, desto mer får du gjort visar Tommy Hellsten på att livets stora visdomar och sanningar ofta är paradoxala. "Det finns ingen genväg, man uppnår styrka endast genom svaghet".I boken bjuds läsaren in i en process som skapar möjlighet att återupptäcka den ofantliga rikedom som finns i den kristna tron, men som i vår kultur ofta skymts av religiös och from retorik. Han försöker klä det gamla arvet i nya ord och riktar sig speciellt till dem som känner motvilja mot den gamla kristna förkunnelsen och begreppsvärlden, och som upplever kristendomen som en stängd värld.

Tillfälligt slut. Köp boken Ju mindre du gör desto mer får du gjort : om livets paradoxer av Tommy Hellsten (ISBN 9789170852985) hos Adlibris.

Ju mindre du gör desto mer får du gjort. 65 kr.

RELATERADE BÖKOR