Allt om lastbilar, traktorer och grävmaskiner

Allt om lastbilar, traktorer och grävmaskiner - Andrea Erne | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Andrea Erne
DIMENSIONERA
11,51 MB
FILNAMN
Allt om lastbilar, traktorer och grävmaskiner.pdf
ISBN
4687293037201

BESKRIVNING

Boken är den senaste i serien Vadå-Hur då- Varför? som vänder sig till barn från 4 år och som ämnar att ge förskolebarn grundläggande kunskap om tunga fordon. Tekniken bakom allt ifrån hur bandfordon rör sig och vänder till hur mobila kranar funkar.  Fakta presenteras på flera sätt: genom illustrationer och flikar som ger bättre förståelse, genom övergripande texter och mer detaljerade texter med mindre textstorlek för den nyfikne.  Boken är formad för högläsning då barn i 4-5 års åldern frågar flest frågor.

Traktordemontering är samma sak som traktorskrot och innebär att man återanvänder, återvinner och omhändertar delarna från en traktor på det mest ekonomiska och miljöriktiga sättet. I begreppet traktordemontering ingår förutom traktorer även alla andra jordbruksmaskiner och skogsmaskiner som används. Om du är intresserad av att använda Mascus' webbplats till att köpa och sälja dina begagnade grävmaskiner, måste du först registrera dig.

Tekniken bakom allt ifrån hur bandfordon rör sig och vänder till hur mobila kranar funkar. Allt om lastbilar, traktorer och grävmaskiner (Spiral, 2015) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker SPARA på ditt inköp nu! Allt om lastbilar, traktorer och grävmaskiner av Wolfgang Metzger Andrea Erne ( Bok ) 2016, Svenska, För barn och unga Ämne: Fordon, Lastbilar, Traktorer, Grävmaskiner, Traktorer, en lastbil, en grävmaskin och en lastmaskin brummar fram längs vägen. Ser du grävskopan? Lugna Småsagor är tecknade sagor på svenska i lagom hastighet för små barn. Allt om lastbilar, traktorer och gräv ...

RELATERADE BÖKOR