Tänk om alla

Tänk om alla - Grethe Rottböll | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Grethe Rottböll
DIMENSIONERA
6,52 MB
FILNAMN
Tänk om alla.pdf
ISBN
9688950963048

BESKRIVNING

Tänk om alla höll varandra i handen. Då skulle ingen blåsa bort och ingen skulle känna sig borta. Då skulle ingen vara ensam och alla skulle ha någon att berätta saker för. Äta skulle vara omöjligt om man inte stod under ett äppelträd.En tankeväckande och rolig bok om värdet av att vara tillsammans, men också om vikten av att få vara för sig själv en stund. Många saker skulle lösas direkt om alla höll i varandra, men nya problem skulle uppstå. Marcus-Gunnars myllrande bilder är en ringdans genom hela boken och sätter igång fantasin fullständigt. Ingen människa är den andra lik. Bild och text i perfekt harmoni.

Det är lite som att ringa till försäkringsbolaget och teckna en hemförsäkring när grannhuset har börjat brinna. Tänk om vi i stället hade växlat in detta produktivitetssprång i kortare arbetstid, då hade exempelvis 4-timmars arbetsdag kunnat förverkligas. Otroligt effektiv miljöåtgärd.

Podden görs av och med Tobias Henricsson på PRS Media, känd från bl.a. podden Palmemordet..

RELATERADE BÖKOR