Kompisar : En ny kompis 2 titlar i en bok

Kompisar : En ny kompis 2 titlar i en bok - Linda Palm | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Linda Palm
DIMENSIONERA
4,48 MB
FILNAMN
Kompisar : En ny kompis 2 titlar i en bok.pdf
ISBN
4807988894062

BESKRIVNING

Serien Kompisar handlar om kompisarna Kanin och Igelkott och består av flera olika produkter.I denna vändbara bok får vi genom de två berättelserna veta hur det gick till när Igelkott och Kanin träffades för första gången. Vi kan tänka olika när en ny kompis ska börja på förskolan. Och det kan kännas nervöst att komma ny. Vilken tur att man kan prata om det! I boken finns även förslag på diskussionsfrågor och tips på vidare aktiviteter.

De vill uppmuntra barn att skriva genom att bevisa att alla barn kan bli författare av en bok" Gunilla Ståhlberg. Det som är diktens starkaste sida riskerar att bli dess svagaste punkt" Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.

Sofia spol.. 99.00 kr ... Kompisar Kompisböcker, 10 titlar.

RELATERADE BÖKOR