KBT ur ett barnperspektiv : förhållningsätt och anpassningar i psykiatriskt arbete

KBT ur ett barnperspektiv : förhållningsätt och anpassningar i psykiatriskt arbete - Anna Rosengren | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Rosengren
DIMENSIONERA
10,65 MB
FILNAMN
KBT ur ett barnperspektiv : förhållningsätt och anpassningar i psykiatriskt arbete.pdf
ISBN
1036460790935

BESKRIVNING

Hur skapar du en god kontakt med barn och tonåringar inom psykiatrin? På vilka sätt kan du anpassa dina insatser till barnets mognad? Hur håller du fokus på barnets bästa?Psykologen Anna Rosengren beskriver ingående hur du utgår från barnets eller tonåringens perspektiv och behov, både vid bedömning och behandling. Hon fördjupar centrala aspekter, bland annat samarbetet med föräldrar, hur man frågar om våld, bedömer suicidrisk och gör neuropsykiatriska utredningar. Vanliga utmaningar tas upp, som när tonåringar ifrågasätter behandlaren eller inte vill prata. Många dialoger och exempel synliggör de kliniska färdigheter du behöver för att arbeta med barn.Boken riktar sig till dig som vill lära dig mer om bedömning och behandling av barn och tonåringar, och som har förkunskaper i kbt. Anna Rosengren är leg. psykolog, handledare i KBT och snart färdig specialist inom klinisk psykologi. Hon har lång erfarenhet av arbete inom barn- och ungdomspsykiatrin. Idag arbetar hon privat med utbildning och handledning samt är verksam vid Familjepsykologerna.Sagt om bokenKBT ur ett barnperspektiv är en mycket bra, välskriven och användbar lärobok för psykologer som arbetar med barn och ungdomar. En utmärkt handledning för den som är ny i yrket och för den med tidigare erfarenhet kan boken ge en värdefull uppdatering om barn och ungas livsvillkor i dag.Therese Nordholm, BTJ-häftet nr 20, 2019.

Finns i lager. Köp KBT ur ett barnperspektiv : förhållningsätt och anpassningar i psykiatriskt arbete av Anna Rosengren på Bokus.com. "KBT ur ett barnperspektiv är en mycket bra, välskriven och användbar lärobok för psykologer som arbetar med barn och ungdomar.

KBT ur ett barnperspektiv ... och anpassningar i psykiatriskt arbete.

RELATERADE BÖKOR