Förföljaren

Förföljaren - Nora Roberts | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nora Roberts
DIMENSIONERA
6,46 MB
FILNAMN
Förföljaren.pdf
ISBN
4366589987858

BESKRIVNING

Två dagar innan sin tolvårsdag vaknar Naomi Bowes mitt i natten. Ute drar det ihop sig till ett tryckande hett åskväder. Genom sovrumsfönstret ser Naomi sin pappa försvinna in bland träden bortanför huset och hon skyndar sig ner för trappan för att följa efter. Men något är fel. Pappa är inte på väg ner mot sjön för att ta sig ett svalkande dopp som Naomi trott. Han fortsätter rakt in i den mörka skogen.Sjutton år senare har Naomi bestämt sig för att lämna traumat i det förflutna bakom sig. Hon är inte längre den lilla flickan som hittade och befriade en fastbunden kvinna i en jordkällare i skogen, och avslöjade sin pappa som en av landets värsta seriemördare. Idag är hon en framgångsrik fotograf med ett nytt efternamn, och hon har precis köpt ett nedgånget men underbart gammalt hus vid havet, långt ifrån platsen där hon växte upp. Naomi längtar efter att bli lämnad ifred, men låter sig motvilligt charmas av de vänliga invånarna i det lilla samhället vid kusten. Inte minst av Xander Keaton, bilmekaniker och hängiven musiker, vars väg ständigt tycks korsas med hennes.Men även om Naomi har funnit sin plats på jorden räcker det inte att lägga år och mil mellan nuet och det förflutna. Hennes pappas brott har skapat ringar på vattnet, och mardrömmen är långt ifrån över.

Då den oerhörda ondskan - obegriplig, oförutsägbar och till synes oberäknelig - skildras mot en fond av fullständigt vardaglig fiktiv verklighet blir den så mycket obehagligare och Magnus Nordin behärskar konsten att skriva precis just så. I Förföljaren finns Adnan, som slutat gymnasiet, och Malin som ännu går på gymnasiet. Omdöme: Vilken spännande inledning boken Förföljaren av Magnus Nordin ingav.

Den romantiska thrillerns mästarinna! Hela Nora Roberts liv kretsar kring böcker och läsning. Hon bor i den lilla staden Boonsboro i Maryland där hon äger ett litet charmigt hotell - välbesökt av alla hennes fans - och där hennes make driver ortens bokhandel. LitteraturMagazinet - Sveriges nya litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012.

RELATERADE BÖKOR