Anställningsskyddslagen - Med kommentar

Anställningsskyddslagen - Med kommentar - Lena Isenstam, Malin Wulkan, Martin Wästfelt | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lena Isenstam, Malin Wulkan, Martin Wästfelt
DIMENSIONERA
6,47 MB
FILNAMN
Anställningsskyddslagen - Med kommentar.pdf
ISBN
8345673031977

BESKRIVNING

Anställningsskyddslagen – med kommentar är en lättförståelig och metodisk genomgång av lagen, paragraf för paragraf. Det är en handbok för alla som vill inhämta grundläggande kunskaper om anställningsskyddslagen. Under framställningen och genomgången av lagens paragrafer beskriver och hänvisar författarna till ett stort antal rättsfall från Arbetsdomstolen. Boken avslutas med ett fylligt och mycket användbart rättsfallsregister.?Boken ingår i Studentlitteraturs serie Arbetsrättsbiblioteket som innehåller böcker inom arbetsrätten med kommentarer till olika arbetsrättsliga lagstiftningar. Serien har funnits i över trettio år och revideras löpande. Den består av följande böcker – alla med fördjupande kommentarer och rättsfall:?•  Anställningsskyddslagen, Lena Isenstam, Malin Wulkan ?    & Martin Wästfelt •  Arbetsmiljölagen, Bo Ericson •  Arbetsrätt i praktiken, Lars Viklund & Martin Wästfelt •  Förtroendemannalagen, Erland Olauson •  Medbestämmandelagen, Dan Holke & Erland Olauson •  Semesterlagen, Bo Ericson & Kurt Eriksson?Anställningsskyddslagen – med kommentar lämpar sig som kurs­litteratur i arbetsrättsliga utbildningar på akademisk nivå. Den är även användbar för advokater och förhandlare för båda sidor på arbetsmarknaden.?

Det är en rad handböcker inom arbetsrätten för såväl arbetsgivarsidan som arbetstagarnas representanter. Serien har funnit i över trettio år och revideras fortlöpande.

Under framställningen och genomgången hänvisar författaren till ett stort antal rättsfall från Arbetsdomstolen. Rättsfallen är dessutom samman­ställda i ett fylligt och mycket användbart rättsfallsregister, vilket bidrar till att öka bokens ... KOmmenTAReR Av LO | 5 Därför fick vi lagen STUDIeLeDIGheTSLAGen hAR FUnnITS sedan 1975.

RELATERADE BÖKOR