Ställ ut en väktare

Ställ ut en väktare - Harper Lee | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Harper Lee
DIMENSIONERA
5,64 MB
FILNAMN
Ställ ut en väktare.pdf
ISBN
5232091319736

BESKRIVNING

Det har blivit femtiotal i småstaden Maycomb i Alabama. Den nu vuxna Jean Louise Finch – eller Scout som hon kallas – återvänder hem från New York för att besöka sin far, Atticus. Scout blir tvungen att brottas med såväl personliga som politiska frågor medan hon försöker förstå sin fars syn på samhället, liksom sina egna känslor inför platsen där hon växte upp.Ställ ut en väktare är Harper Lees första roman på över femtio år och den andra någonsin som ges ut. Den skrevs innan Dödssynden (To Kill a Mockingbird), men utspelar sig kronologiskt sett efter händelserna i debutboken. Lee trodde själv att manuset hade gått förlorat, tills det återfanns förra året. Ställ ut en väktare är en tankeväckande roman skriven i en turbulent tid, som kastar nytt ljus över en av den moderna litteraturens klassiker.

Den skrevs innan Dödssynden (To Kill a Mockingbird), men utspelar sig kronologiskt sett efter händelserna i debutboken. Lee trodde själv att manuset hade gått förlorat, tills det återfanns förra året. "Ställ ut en väktare" handlar om en vuxen kvinna som kommer hem till södern från New York och förskräcks över att de människor hon minns som rättrådiga nu är rasister. Ställ ut en väktare är Harper Lees första roman på över femtio år och den andra någonsin som ges ut.

Lee trodde själv att manuset hade gått förlorat, tills det återfanns förra året. "Ställ ut en väktare" handlar om en vuxen kvinna som kommer hem till södern från New York och förskräcks över att de människor hon minns som rättrådiga nu är rasister. Ställ ut en väktare är Harper Lees första roman på över femtio år och den andra någonsin som ges ut. Den skrevs innan Dödssynden (To Kill a Mockingbird), men utspelar sig kronologiskt sett efter händelserna i debutboken.

RELATERADE BÖKOR