Min ö, mitt opium

Min ö, mitt opium - Lisa Rydberg | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lisa Rydberg
DIMENSIONERA
8,36 MB
FILNAMN
Min ö, mitt opium.pdf
ISBN
8541135782947

BESKRIVNING

Min ö, mitt opium av Lisa Rydberg, förord av Birgitta StenbergMedan andra världskriget rasar i Europa sitter Anaïs Nin i New York och skriver erotik för en dollar persida. De amerikanska förläggarna vill inte ha hennes romaner, och berövad sitt hem och sin röstkänner hon världens kollektiva ångestneuros tränga in genom porerna. Isoleringen och hopplösheten växer för varje bomb som faller. Räddningen kommer i form av en gammal tryckpress. Bokstav för bokstav trycker hon sin egen bok, och litteraturen blir till dynamit ? för att spränga sig ut. Min ö, mitt opium är ett kollage baserat på Anaïs Nins egen dagbok.Lisa Rydberg är född 1974 i Österbymo och nu verksam i Malmö som illustratör, serietecknare och konstnär. Lisa är utbildad på Konstfack, HDK och Serieskolan i Malmö. Hon driver förlaget Understund tillsammans med Jesper Lundqvist.Förord av Birgitta Stenberg, författare. Hon har skrivit bland mycket annat erotik, romaner ? inte minst har hon blivit uppmärksammad för sina självbiografiska verk om konsten, drogerna, synden och slarvet.

Digitalt, enkelt och smidigt. Tjänsten stödjer fakturor för el, gas och värme.

känner hon världens kollektiva ångestneuros tränga in genom porerna. Min ö, mitt opium av Lisa Rydberg Förord av Birgitta Stenberg En serienovell om Anaïs Nin, i form av teckningar och collage. Jag vet inte så mycket om Nin och har aldrig läst något av henne.

RELATERADE BÖKOR