Hjärta av jazz

Hjärta av jazz - Sara Lövestam | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sara Lövestam
DIMENSIONERA
9,12 MB
FILNAMN
Hjärta av jazz.pdf
ISBN
3630990933604

BESKRIVNING

"Jag var bara en pojk första gången jag tog tåget till Stockholm, och det var nittonhundrafyrtiotvå." Den rynkige mannen drar munnen till ett clownleende. Han heter Alvar Svensson, och en gång spelade han med Povel Ramel. På riktigt.Steffi Herrera går i Björkeskolan så lite som möjligt. Där är hon en horunge och drottningarna Karro och Sanja härjar fritt. Men i mp3-spelaren finns Povel Ramel, med snäll röst och ord som är roliga. Hon kan alla hans texter, nästan, och snart kan hon spela walking bass till de flesta av hans låtar. En dag när hon passerar ålderdomshemmet, hör hon välbekant musik strömma ur ett fönster Alvars berättelse i rummet med vevgrammofonen är en vild jitterbugg på Nalen. Den är budcyklar på Stockholms gator, mörklagda fönster och flickor man knappt vågade titta på. Och så jazzen, som enligt vissa var värre än kriget. När den gamle mannens minnen kraschar rakt in i tonåringens verklighet, förändrar det båda deras liv.Hjärta av jazz är en varm berättelse om oväntad vänskap. Det är Sara Lövestams fjärde roman. "Poetiskt, välskrivet, inkännande och uppmuntrande understryker denna ovanliga bok det som alla med udda och givande intressen redan vet: Det är nördarna som har de rikaste liven."Sundsvalls Tidning"Det svänger om Sara Lövestams roman ... Det är en fin historia som får hjärtat att klappa varmt."Kenneth Gysing, Femina

På riktigt. Hjärta av jazz är en varm berättelse om oväntad vänskap. Det är Sara Lövestams fjärde roman, hennes tidigare böcker har alla fått fantastiska recensioner.

Det blir också en berättelse om Stockholm under krigsåren. 296 sidor. Det svänger om Sara Lövestams roman Hjärta av jazz (Piratförlaget).

RELATERADE BÖKOR