Den stumma döden

Den stumma döden - Volker Kutscher | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Volker Kutscher
DIMENSIONERA
6,15 MB
FILNAMN
Den stumma döden.pdf
ISBN
9263410367821

BESKRIVNING

Förlagan till tredje säsongen av tv-serien Babylon Berlin   Mars 1930. När en skådespelerska avlider i en märklig olyckshändelse i en filmstudio i Berlin får Gereon Rath uppdraget att utreda händelsen som verkar vara ett trist rutinuppdrag. Snart lär den unge kriminalkommissarien känna filmvärldens dunkla skuggsidor och en bransch som är stadd i snabb förvandling. Ljudfilmen är just i färd med att erövra biodukarna och det är många som har hamnat på efterkälken: producenter, biografägare och stumfilmstjärnor.  Volker Kutscher har skrivit en roman som sömlöst ansluter till Babylon Berlin: Den stumma fisken och som på ett spännande och mångbottnat sätt levandegör Berlin i början av 30-talet. Läsaren uppslukas av en tid som ligger mycket närmare vår egen än man skulle önska.    Kritikerröster om Babylon Berlin:   »Den här romanen slingrar sig obevekligt fram kronologiskt som en muskulös orm.« Malin Krutmeijer, Aftonbladet  »En förledande intrig som inte står den invecklade storyn i Raymond Chandlers Den stora sömnen långt efter... en riktig bladvändare.« Martin Lagerholm, Svenska Dagbladet  »Det här är inte en dussindeckare « ÅM Hellman, Borås Tidning  »Det här är en spännande, snyggt sammansatt thriller.« Yukiko Duke

Förlagan till tredje säsongen av tv-serien Babylon Berlin Mars 1930. När en skådespelerska avlider i en märklig olyckshändelse Den stumma döden är förlaga till tv-seriens tredje säsong som kommer att sändas någon gång 2020.

Köp boken Den stumma döden hos oss! Den stumma döden Volker Kutscher (Inbunden) Tipsa en vän 219 kr Antal. Lägg i varukorgen.

RELATERADE BÖKOR