Vi bara lyder : en berättelse om Arbetsförmedlingen

Vi bara lyder : en berättelse om Arbetsförmedlingen - Roland Paulsen | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Roland Paulsen
DIMENSIONERA
3,6 MB
FILNAMN
Vi bara lyder : en berättelse om Arbetsförmedlingen.pdf
ISBN
2624924673903

BESKRIVNING

Roland Paulsen skriver in sig på Arbetsförmedlingen och hamnar snabbt i gräl med sin handläggare om åtgärdernas meningslöshet. När han återvänder är det för att genomföra en sociologisk studie om funktionell dumhet.Snart sitter han, som en i gänget, med en kopp kallnat kaffe på arbetsförmedlingskontoret i en mellanstor svensk stad. Vad han gör där är det ingen som riktigt vet. Han lyssnar till samtalen som förs i mötesrum, på handläggarkonferenser och jobbcoachträffar.Vi bara lyder är en intelligent, humoristisk och radikal genomlysning av Sveriges minst omtyckta myndighet. Det är också en undersökning av byråkratiska ekorrhjul, och vad som får tjänstemän att nitiskt följa absurda regelverk de själva inte tror på. Resultatet är en personlig uppgörelse med hela idén om lönearbetets nödvändighet.

Intervjuerna användes i dockföreställningen Funktionell dumhet i regi av Erik Holmström [1] med premiär i Malmö den 27 april 2015. Vi bara lyder en berättelse om Arbetsförmedlingen. av Roland Paulsen (Bok) 2015 ...

30 av 36 exemplar finns att låna, Finns inne Bibliotek Lånetiden går ut Avdelning Placering Uppställd på ; Ja (1 av 1) Alviks bibliotek: Vuxen : Hylla : Ohak ... Vi bara lyder book. Read 33 reviews from the world's largest community for readers.

RELATERADE BÖKOR