Min gladbok färger

Min gladbok färger - Irene Mohr | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Irene Mohr
DIMENSIONERA
4,72 MB
FILNAMN
Min gladbok färger.pdf
ISBN
1603982085724

BESKRIVNING

Min gladbok färgerDet där är en jordgubbe, den är röd. Och grodan här? Den är grön. Titta efter. vilken färg har nallen?En rolig och lärorik pekbok med färgglada illustrationer av saker och ting som små barn känner igen och kan benämna.I samma serie finns:- Min gladbok djur.- Min gladbok siffror.- Min gladbok leksaker.- MIn gladbok bondgården.

Det handlar om primärfärger,sekundärfärger, varma och kalla färger, nyanser och skuggor samtkomplementfärger. Eleverna kommer att få ta hem boken längre fram för att öva på de olika begreppen och färgerna sen kommer det att bli ett "färglära-prov". Bärsele Mini finns i tre mjuka material: 3D-mesh i 100% polyester är ett supermjukt, följsamt tyg som torkar snabbt efter tvätt.

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp boken Min gladbok färger av Irene Mohr (ISBN 9783862333363) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR