Där rinner en älv genom Saivomuotka by

Där rinner en älv genom Saivomuotka by - Pia Mariana Raattamaa Visén | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pia Mariana Raattamaa Visén
DIMENSIONERA
12,78 MB
FILNAMN
Där rinner en älv genom Saivomuotka by.pdf
ISBN
6528171822216

BESKRIVNING

En släktkrönika om en familj, men också om betydelsen av en plats och om ett Sverige i förändring. Från att det 1895 föds en lill-unge till att klara och älska, Maija, och att Israel Raattamaa får ta över ett pörte vid Muonioälven, fram till 2010-talet när släkten är utspridd. Genom berättelsen flyter älven, konstant och rörlig på samma gång, precis som de generationer av människor som lever utmed vattnet eller flyttar och kommer tillbaka.

Pia Mariana Raattamaa Visén — Där rinner en älv genom Saivomuotka by. Posted on 3 september 2019.

Nu kommer "Där rinner en älv genom Saivomuotka by" som i skarpa bilder berättar om livet i norra Sverige - och skildrar en släkts vindlande komplexa historia på bara ett par hundra nätta sidor. Där rinner en älv genom Saivomuotka by Pia Mariana Raattamaa Visén Köp boken Beställ recensionsexemplar. E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum.

RELATERADE BÖKOR