Babybibeln : stora handboken till att skaffa barn

Babybibeln : stora handboken till att skaffa barn - Ola Bringle | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ola Bringle
DIMENSIONERA
3,26 MB
FILNAMN
Babybibeln : stora handboken till att skaffa barn.pdf
ISBN
6132238014158

BESKRIVNING

Här är den stora handboken till att skaffa barn. Späckad med fakta, tips och vägledning till allt som det innebär att skaffa barn. Boken lägger lika stort fokus på dig som blivande pappa som dig som blivande mamma. Idén med boken är att du ska få svar på de frågor du har om vad det innebär att skaffa barn, både praktiskt och psykologiskt. Men även att du ska få råd som du inte visste om. Tex hur du smartast planerar föräldraledigheten,berättar på jobbet att ni väntar barn eller hur du får ekonomin att gå ihop.Boken riktar sig till alla som funderar på att skaffa barn eller som redan är gravida.Ola Bringle, har intervjuat och tagit hjälp av ett stort antal proffs för att skapa denna bok. Proffsen har alla specialistkunskap och erfarenhet av allt som har att göra med att skaffa barn och bli förälder.Förlossningssköterskan, läkaren på BVC, barnmorskan, åtskilliga föräldrar till små barn, personer som fått missfall, som tagit hjälp av IVF, som adopterat, med flera, har alla bidragit med sina värdefulla kunskaper och erfarenheter. Allt samlat i kronologisk och pedagogisk form.Ola är själv 4-barnsfar och tvillingpappa, som fick hjälpa till att förlösa sitt andra barn hemma i sängen när de inte hann in till sjukhuset.Detta är en faktabok och du ska kunna läsa de kapitel som är relevanta just för tillfället.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Här är den stora handboken till att skaffa barn.

Boken lägger lika stort fokus ... [Om Babybibeln] Här är den stora handboken till att skaffa barn. Späckad med fakta, tips och vägledning till allt som det innebär att skaffa barn.

RELATERADE BÖKOR