Valhall. lyxig jubileumsbox med alla 15 album + bonusmaterial

Valhall. lyxig jubileumsbox med alla 15 album + bonusmaterial - Peter Madsen, Henning Kure | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Peter Madsen, Henning Kure
DIMENSIONERA
8,29 MB
FILNAMN
Valhall. lyxig jubileumsbox med alla 15 album + bonusmaterial.pdf
ISBN
9656242586624

BESKRIVNING

Valhall är en humoristisk äventyrsserie som berättar om asagudarna i de fornnordiska myterna. Serien har bland annat kallats för ”en nordisk Asterix”. Som ingen annan serie är de tidigare albumen ständigt efterfrågade – härhär samlas alla 15 albumen i en extra lyxig 40-årsjubileumsutgåva med mängder av bonusmaterial som ursprungsmyter, behind-the-scenes-material från produktionen samt skisser och alternativa teckningar.Totalt består alltaå boxen av femton äventyr, som tidigare publicerats mellan 1979–2010. De tidigare albumen är ständigt efterfrågade. Tack vare den framgångsrika crowdfunding-kampanjen – den mest framgångsrika någonsin på svenska – har de fem samlingsvolymern i boxen kunnat lyxas till ytterligare med ett särtryck med 10 gudaporträtt av Peter Madsen och ett konsttryck signerat av tecknaren. Pressröster om Valhall:“den mest inflytelserika Eddatolkningen på åtminstone 100 år”ÖSTGÖTACORRESPONDENTEN“ är i sanning ett mästerverk med en storartad berättelse, härliga figurer och fantastiska bilder” SEKVENTIELLT.SE“Återigen har ( ) Peter Madsen lyckats med att foga ihop de delvis fragmentariska, ett årtusende gamla myterna till en levande berättelse med inre logik” BILD & BUBBLA

Valhall Den samlade sagan. Jubileumsbox, innehållande fem böcker.

Boxen kommer att innehålla fem stycken serieböcker som var och ett innehåller tre av de ursprungliga Valhall-albumen. Ni kan hitta vilka det handlar om i faktarutan nedan.

RELATERADE BÖKOR