Havet under oss

Havet under oss - Jonas Larsson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jonas Larsson
DIMENSIONERA
4,27 MB
FILNAMN
Havet under oss.pdf
ISBN
8966103730174

BESKRIVNING

Den svarta kolonnen reste sig mot stentaket på den lilla ön. För bara någon minut sedan hade det funnits en hissdörr. Gustav stapplade bakåt och stirrade på pelaren. I minnet låg sjukhuskorridoren med sin stickande lukt av rengöringssprit. Nu fanns bara den unkna vinden som slet i hans läkarrock.Han sjönk ner på stengolvet och lutade ryggen mot pelaren. Framför honom sträckte sig ett oändligt hav utan horisont ? mörkt och kvävande. Ingen himmel, bara ett stentak där svartgröna pölar av fukt gled fram mellan sprickorna. Ett underligt ljus sipprade upp från havsbotten och skapade sköldpaddsliknande spökmönster mot oändliga rader av pelare. Inte en människa så långt ögat kunde nå. Inte heller någon väg ut. Nu väntade bara en kamp mellan hunger och galenskap.Ännu hade han inte sett det uråldriga skeppet, som bröt vattnets ljus på sin väg över havet.

Vad händer när all plast hamnar i naturen? Naturskyddsföreningens nya rapport "Rätt plast på rätt plats" fokuserar på den svårnedbrytbara plasten, både plastskräp och mikroplast och hur de påverkar naturen. WWF har under lång tid arbetat med att ta fram de underlag som behövs för att skapa marina skyddade områden både i Sverige och internationellt. Tropiska korallrev En fjärdedel av allt marint liv finns i anslutning till korallrev, trots att reven till ytan upptar mindre än en procent av hela den marina miljön. Under aktiviteten Närkontakt med havet dyker vi ned under ytan med vår kamera.

| Adlibris Havet under oss. Den svarta kolonnen reste sig mot stentaket på den lilla ön.

RELATERADE BÖKOR