Formulera : bild och projekt i förskolan

Formulera : bild och projekt i förskolan - Karin Furness | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Karin Furness
DIMENSIONERA
7,27 MB
FILNAMN
Formulera : bild och projekt i förskolan.pdf
ISBN
3713466486365

BESKRIVNING

Det här är en bok om bild, vardag och projekt i förskolan. Boken Formulera bygger på ett utforskande arbetssätt där barnens tankar och intresse blir utgångspunkten i projekten som på ett organiskt sätt slingrar sig fram. Vi får följa med in i verkstaden och möta ett myller av idéer och uttrycksformer som samspelar med läroplanens kunskapsområden.Läs merFörfattaren beskriver arbetet med både yngre och äldre barn och deras gestaltande arbete med teckning, måleri och lera. Barnens bildarbete skildras i projektarbeten som kännetecknas av tvärvetenskaplighet och poetiskt tänkande. Boken innehåller också konkreta kunskaper om färg, olika tekniker, materialval och arbete med bild tillsammans med metodiska överväganden.Den här inspirerande och bildrika boken vänder sig både till yrkesverksamma i förskolan och till blivande förskollärare och fritidspedagoger.Om författarnaKarin Furness är bildlärare och konstnär och har arbetat med konstnärlig och pedagogisk handledning inom förskolan sedan 1986. Hon arbetar också med bildkurser för pedagoger.

Bok Formulera - bild och projekt i förskolan Nyhet • Okt 07, 2016 10:18 CEST Det här är en bok om bild, vardag och projekt i förskolan. Det här är en bok om bild, vardag och projekt i förskolan. Boken Formulera bygger på ett utforskande arbetssätt där barnens tankar och intresse blir utgångspunkten i projekten som på ett organiskt sätt slingrar sig fram.

Bokus Adlibris. Lediga jobb; Om Liber; Event; Nyhetsbrev; Kontakt och kundservice Formulera bild och projekt i förskolan.

RELATERADE BÖKOR