Svindel. Känslor

Svindel. Känslor - W. G. Sebald | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
W. G. Sebald
DIMENSIONERA
10,42 MB
FILNAMN
Svindel. Känslor.pdf
ISBN
5347307911913

BESKRIVNING

Svindel. Känslor från 1990 är den första av Sebalds fyra egenartade, fotoillustrerade essäromaner. Den följdes av  De utvandrade, 1993,  Saturnus ringar, en engelsk vallfart, 1995 och Austerlitz, 2001. Svindel. Känslor handlar i fyra stycken med ett sjuttiotal bilder och ur ett italienskt perspektiv om skapande melankoli och minneskonst hos Henri Beyle, alias Stendhal, om Casanova i de venetianska blykällarna, om paranoia och italienska restaurangbesök,  om Doktor K, dvs Kafka,  på badsemester vid Gardasjön och om författaren på besök i sitt barndomshem. I Svindel. Känslor försöker Sebald fortfarande upprätthålla en skillnad mellan å ena sidan sina favoritförfattare, som han avhandlar vid sitt skrivbord, och å andra sidan sig själv och sin egen historia, som han helst funderar på på resande fot. Men man ser också hur de båda ämnena alltmer glider ihop: man ser hur den typiska Sebald-stilen föds; den vandrande författaren.

Boktipset är platsen för dig som älskar att läsa, recensera och tycka till om böcker. Förändringar i blodtrycket ger yrsel. Yrsel kan uppkomma både om blodtrycket är för högt som när det är för lågt.

Sebald.Svindel - "Tänk på avståndet mellan vagn och plattform". Svindel.

RELATERADE BÖKOR