Socker, salt och nya chanser

Socker, salt och nya chanser - Claire Sandy | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Claire Sandy
DIMENSIONERA
12,77 MB
FILNAMN
Socker, salt och nya chanser.pdf
ISBN
8355438512274

BESKRIVNING

Marie Dunwoody är rätt nöjd med livet. Hon älskar sitt jobb, sin man och sina tre underbara barn. Men hennes cupcakes är smärre katastrofer. Och på barnens skolbasar kan hon inte låta bli att irritera sig över de andra mammornas perfekta konstverk till bakelser. Och framför allt stör hon sig på Lucy Gray den perfekta kvinnan på andra sidan gatan. Marie bestämmer sig en gång för alla att det här ska bli bakningens år, och till sin hjälp ska hon ta Englands sockerdrottning nummer ett: Mary Berry. Samtidigt kämpar Maries man, Robert, med problem på jobbet. Han har insett att han inte är lika eftertraktad längre, kanske till och med förlegad, men han är inte beredd att ge upp! Precis som sin fru bestämmer sig Robert för att baka sig tillbaka till toppen, med med Paul Hollywoods hjälp i stället för Marys. Stjärnbagarnas recept visar sig dock innehålla visdom som kan hjälpa familjen Dunwoody med mycket mer än bara sockerkakor. Claire Sandy är tillbaka med en underbart varm feelgoodroman om familjer, sockerstinna drömmar och hemligheter. Hennes förra roman Snöfall, mirakel och frusna hjärtan har sålt i 40 000 exemplar i Sverige, och Socker, salt och nya chanserkommer inte att göra feelgoodälskare besvikna!

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp Socker, salt och nya chanser av Claire Sandy på Bokus.com.

Men hennes cupcakes är smärre katastrofer. Och på barnens skolbasar kan hon inte låta bli att irritera sig över de andra mammornas perfekta konstverk till bakelser. Socker, salt och nya chanser av Claire Sandy är en charmig feelgoodare som har bakningen i centrum.Tänk så bra det passar för en sån som mig som slaviskt följer Hela England bakar.

RELATERADE BÖKOR