Shakespeare : 6 pjäser

Shakespeare : 6 pjäser - William Shakespeare | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
William Shakespeare
DIMENSIONERA
11,52 MB
FILNAMN
Shakespeare : 6 pjäser.pdf
ISBN
9451603918284

BESKRIVNING

Ordfront förlag har under många år gett ut några av de bästa och mest uppdaterade översättningarna av Shakespeares älskade pjäser. Inte mindre än femton Shakespearepjäser har det blivit, i både inbundet och i pocket.År 2016 var det 400 år sedan Shakespeare dog. Till hans ära har vi samlat de sex populäraste pjäserna de som satts upp flest gånger och som folk har efterfrågat mest i en vacker jubileumsbok: Romeo och JulietHamletEn midsommarnattsdrömMacbethOthelloKung LearTill det hela kommer ett nyskrivet förord av Sven Wollter och efterord av Stockholms Stadsteaters chef Anna Takanen. En bok alla borde ha i hyllan mer klassiker än så här blir det knappast. I samband med jubileumsutgåvan tillgängliggör vi även 12 pjäser som e-böcker och tar därmed på allvar Shakespeare in i 2000-talet!

Köp Shakespeare : 6 pjäser av William Shakespeare på Bokus.com. Pris: 239 kr. inbunden, 2016.

Till hans ära har vi samlat de se... Nu har jag äntligen läst igenom hela boken Shakespeare 6 pjäser. Boken innehåller de 6 pjäserna: Romeo och Juliet En midsommarnattsdröm Hamlet Othello Kung Lear Macbeth Förordet i boken är skrivet av Sven Wolter och efterord av Anna Takanen.

RELATERADE BÖKOR